Om os

Salg af boliger i Alanya

Erdal Gøvercile
– er dansk statsborger og har boet i Danmark siden han var 3 år. Erdal taler flydende tyrkisk og har en udpræget forståelse for den tyrkiske mentalitet. På turen til skødekontoret i Tyrkiet er Erdal den stabile partner, som sikrer dig det kølige overblik og er garanten for den rette behandling.

Martin Mølster Jensen
– har meget stor erfaring med i bolighandel i Danmark, Tyskland og Tyrkiet. I de seneste 11 år har Martin rådgivet omkring bolighandel og er dermed en stabil støtte, som er i stand til at stille dig de spørgsmål, der er gode for at skabe overblikket over jeres ønsker og krav til en dejlig drømmelejlighed.

Vi finder den bedste løsning til dig
Vores ønske er at hjælpe dig til at finde drømmeboligen og vi vil knokle for at hjælpe dig til den bedste løsning. Vi mener det er vores fornemmeste opgave at give dig trygge rammer omkring din bolighandel – og vi er i stand til at stille dig konstruktive spørgsmål for at hjælpe dig til løsningen.

Alanyapartner Konceptet
Vores koncept er at opdele lejligheder i mindre dele, så du kan komme til at eje din drømmelejlighed for en billigere pris. Vi er bevidste om at du ikke skal bruge din ferielejlighed 52 uger om året og derfor er vores grundlag at du køber lejligheden sammen med andre og at I ejer lejligheden sammen. Vores forventning er at du ejer lejligheden 4, 8 eller 12 uger om året og dermed kan du nemt eje den sammen med 5 andre familier. På den måde bliver I også mange om at dele om prisen.

Vi gør det her fordi vi kan se at mange danskere bliver lykkelige ved at komme til at eje drømmelejligheden i Tyrkiet – og så til en rigtig god pris.

Lej og afprøv lejligheden

Du har mulighed for at leje de lejligheder vi præsenterer her på vores side. Lejeprisen varierer fra lejlighed til lejlighed men fælles for alle vores lejligheder er at hvis du lejer en af vores lejligheder i 1 uge, får du alle pengene retur, hvis du efterfølgende køber lejligheden.

Skriv til os på kontaktformularen, hvis du vil have mere information omkring dette.

Der er stor interesse for at leje vores lejligheder i sommerperioden og i børnenes skoleferier, så hvis du har behov for en lejlighed i denne periode, så kontakt os i god tid, så vi kan finde en god løsning til dig og din familie. Hovedparten af vores tilbud har pool og balkon, så du er sikret den bedste nydelse på ferien.

I de tilfælde hvor du har ønsker om at leje en lejlighed i en lang periode kan vi også være behjælpelige. Kontakt og så tager vi en snak om jeres ønsker.


Erdal Gøvercile (+45 60 15 90 04)


Martin Mølster Jensen (+45 91 44 90 90)

Finder du ikke hvad du søger?

Kan du ikke finde hvad du mangler?

Så bestil materiale hos os, så er du sikker på at blive rådgivet af eksperter, der brænder for det, de arbejder med!

Vi er eksperter i forholdene omkring bolighandel i Tyrkiet – og vi brænder for at hjælpe dig med det.

Bestil materiale her »

Toggle

Header styles

Layouts

Reset default